RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Інцидент з голим задом на Євробаченні: "Миротворець" опинився у розгубленості

Адміністрація сайту "Миротворець", який займається збором і публікацією інформації про осіб, викритих у злочинах проти основ національної безпеки України, світу, безпеки громадян, не може вирішити, чи вносити у свою базу українського пранкера Віталія Седюка, який показав голий зад під час виступу співачки Джамали на "Євробаченні-2017".

"Сьогодні в нашу адресу прислали десятки листів з проханням внести в Чистилище як виняток "журналіста "-провокатора з голою дупою. З одного боку, його рецидив подібного роду це пряма хуліганська стаття, згідно із Кримінальним кодексом України, яка не відноситься до області досліджень нашого Центру", - йдеться в повідомленні "Миротворця".

У той же час там відзначають, що "руки сверблять і необхідний матеріал у нас вже є" для того, щоб максимально ускладнити провокатору життя.

У зв'язку з цим "Миротворець" звернувся до громадськості за порадою на своїй сторінці в Facebook.

Як завжди, думка користувачів соцмережі розділилося: частина вимагає внести Седюка в базу сайту як пособника російських пропагандистів, інші - не бачать в його вчинку нічого, крім хуліганства, треті - радять трохи почекати і приймати рішення з холодною головою.

Нагадаємо, раніше журналістів обурив пост міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, в якому він натякнув на насильство, якого може зазнати в ізоляторі тимчасового утримання пранкери Віталій Седюк, який оголив сідниці на Євробаченні.