RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У мережі обурилися голосуванню Білорусі на Євробаченні: зав'язалася неабияка дискусія

Між користувачами мережі зав'язалася дискусія щодо кількості голосів, які представник Білорусі віддав українській рок-групі O. Torvald у фіналі пісенного конкурсу Євробачення-2017, який відбувся 14 травня в Києві.

"Від України болгарин отримав 0, а Білорусь - 12. Від Білорусі ми отримали 0, а Болгарин - 12. Висновки?", - зазначив у своєму Twitter користувач Vlad Solo.

Деякі користувачі мережі назвали вчинок Білорусі несправедливим.

"Дол***би досі не зрозуміли, що Білорусь – губернія кацапів. У Білорусі все ще попереду", "Ми не заангажовані, ми об'єктивні", "Скільки вовка не годуй", "Коли москалота буде їх бомбити, також почнуть нормально голосувати, як і наші мишебратья і адіннарот", - пишуть блогери.

Деякі користувачі закликають не ототожнювати думку однієї людини зі всією країною.

"Досить, нічого ображенку включати. В цьому році голосування взагалі дивне...", "Висновки такі: ті білоруси, яких ми знаємо з твіттеру абсолютно не становлять більшості в цій країні", "Не ототожнюйте країну з челом у журі", "То оцінки суддів, від глядачів "болгарин" отримав 2 бали. А 12 Молдова", "Висновок такий - немає Рашки, так би 12 від Білорусі отримала б вона", - відзначають вони.

Як повідомляв "Апостроф", мережі підірвало фото з Бандерою в номері O. Torvald.