RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​СБУ таки заборонила в'їзд скандальному реперу з РФ, який образив Україну: новий документ

Після звернення "Апострофа" Служба безпеки України таки прийняла рішення заборонити російському реперу Гнойному (відомий також як Слава Карелін, Слава КПСС, справжнє ім'я – В'ячеслав Машнов).

Нагадаємо, "Гнойний" незаконно перетинав кордон України та виступав в окупованому Росією Криму, а також відзначився досить різкими і образливими висловлюваннями на адресу нашої країни.

Про своє рішення СБУ поінформувала "Апостроф" в доповненні до відповіді на інформаційний запит видання.

Сьогодні "Апостроф. Лайм" опублікував відповідь спецслужби, що ніяких санкцій стосовно зазначеного громадянина РФ не приймалося. Через кілька годин видання отримало додатковий документ, де йдеться про рішення заборонити артистові відвідувати Україну.

У документі немає інформації про те, на який термін репер став персоною нон грата в Україні.

Публікуємо також текст звернення до СБУ.

Раніше в мережі з'явилися афіші концерту "Гнойного" в Києві, що викликало хвилю обурення серед українців. Варто нагадати, що в батлі з "Эрнесто Заткнитесь" Машнов заявив: "Твої нібито друзі не існують, немов українці як нація".

Варто відзначити, це не перший випадок, коли після звернення "Апострофа" СБУ приймає рішення про заборону в'їзду в Україну російським виконавцям. Не так давно за концерти в Криму був покараний репер "Баста".