RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

Всі новини

Найкращі привітання з Вербною неділею у прозі та відео

Вербна неділя - одне із найбільш значущих свят у християн. Воно відзначається за сім днів до Великодня і випадає у 2020 році на 12 квітня. У цей день православні віряни освячують у церкві гілочки верби і відправляють одне одному щиросердечні вітання.

Якщо в цей день вам важко підібрати правильні слова, то пропонуємо скористатися нашою шпаргалкою. "Апостроф" підготував найкращі привітання з Вербною неділею-2020 у прозі, а також красиві відеопривітання.

Вітаю з Вербною неділею і хочу побажати великих світлих надій і очікувань у житті, міцного здоров’я всій твоїй сім’ї, радісних звершень і щасливих днів, чудових миттєвостей і благополуччя на твоєму шляху. Нехай твоя натура буде ніжною, як пухнасті гілочки верби, хай душа твоя завжди залишається милосердна до інших.

***

Вітаю з великим християнським святом, з Вербною неділею. Нехай так само, як Господь в Єрусалим, в ваш дім ввійде благополуччя, успіх, світло, тепло, надія і любов. Нехай гілочки верби прикрасять ваше житло, принесуть затишок, піднімуть дух і віру.

Нехай у Вербну неділю верба додасть сил і міцного здоров’я, нехай життя твоє увійде велика радість і світла любов, нехай у душі твоєї не буде приводів сумувати і плакати, нехай для тебе завжди горить вогонь великої надії, хай в твоєму серці завжди таїться ніжність і відрада.

***

Вітаю з чистим добрим святом – Вербною неділею! Нехай, подібно запашній вербі, в душі розпуститься любов до всього живого і прагнення до прекрасного. Миру, благополуччя, достатку і натхнення на нові успіхи!

***

Вітаю з Вербною неділею і бажаю, щоб благодать зійшла на вас, щоб перед світлим святом Великодня на серці панували тільки чисті помисли і мудрі думки. Нехай зміцнюються серця ваші в вірі, наповнюються надіями, радістю, гармонією зі світом і собою. Нехай всі заповітні мрії здійсняться незабаром!

Вітаю з Вербною неділею та бажаю щирих сподівань та добрих посмішок, міцних сил та відмінного здоров’я. Нехай свята верба наповнить твоє серце радістю, подарує твоїй сім’ї щастя та наповнить твій дім благополуччям.

***

З Вербною неділею! Нехай світле свято заряджає теплою енергією, дає сили на здійснення задуманого, охороняє будинок від зла і бід, а Господь дарує щастя, сили, спокій і смирення духу. Робіть добрі вчинки і справи, залишайтеся чесними і відданими, любіть, бережіть, цінуйте своїх близьких, будьте жертовні душею і лагідні помислами.