RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

На носі травневі свята: на які курорти можна полетіти з України і які зараз ціни

Незважаючи на жорсткий карантин, українці можуть добре відпочити на травневі свята як всередині країни, так і за її межами. При цьому вартість вікенду за кордоном нижча, ніж може здатися на перший погляд.

Про це повідомляє Україна 24.

За словами виконавчого директора Української асоціації туристичних агентств Павла Григораша. Одиночний відпочинок в Туреччині на 4 дні обійдеться приблизно в п'ять з половиною тисяч гривень. У суму входять переліт в обидва боки, страховка, проживання в 4-зірковому готелі з харчуванням. В Україні за таку ж суму важко знайти весь перелік подібних послуг.

На даний момент жителі України активно подорожують до Туреччини, Єгипту, Домініканську республіка, ОАЕ і на Мальдіви. Найдешевшою буде відпустка в Єгипті - від 3 тисяч гривень за 4 дні, найдорожчою - в 24 500 грн - обійдеться вікенд на Мальдівах.

Для тих, хто планує заощадити можна відправитися в подорож по рідній країні. Особливим попитом користуються західні і південні регіони. Найдешевшою буде поїздка в Чорнобиль - 1750 грн. А найдорожчим - візит до Одеси. При цьому одноденні тури, без ночівлі, коштують значно менше.

Ще один спосіб заощадити - подорож літаком. Уряд планує ввести нульовий ПДВ на внутрішні авіаперевезення. Вартість квитків для перельотів в межах країни значно знизиться.

Раніше "Апостроф" повідомляв, де можна відпочити під Києвом на травневі свята.