RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

«Потап був. І для деяких українців це виглядало трохи дивно»: Слава Дьомін про Юрмалу

Ведучий Слава Дьомін прокоментував виступ деяких українських зірок на сцені фестивалю Лайми Вайкуле в Юрмалі. Вважає, що це лише ще одна зручна можливість нагадати про Україну.

Свою думку він написав у себе в Telegram-каналі.

Він поцікавився: "А що не так?". Доміна здивувало, чому українці вважають, що артисти з України не могли виступати на фестивалі Лайми Вайкуле в Юрмалі, адже, за його словами, присутні там російські артисти перебувають в такій собі опозиції до РФ. Крім того, пояснює це також тим, що вони були там в інший день:

"Чому дехто вважає, що українські артисти не могли виступати на Рандеву у Лайми в Юрмалі? Так. На цьому фестивалі були російські артисти, але в інший день і всі вони в опозиції до російської влади. В український день російські артисти не виступали. Лише в залі були Макаревич і Пугачова. То ж не бачу у цьому проблеми".

Дьомін не бачить в цьому проблеми, проте зауважує, що для більшості українців "це виглядало трохи дивно":

"Дорофеева і Полякова відмовились виступати. Погодились Каменських, Алексєєв, Сердючка. Так, Потап був. І для деяких українців це виглядало трохи дивно".

Він вважає, що виступ учасників у Юрмалі лише "вчергове нагадав глядачам про Україну", а також про "сусіда", натякаючи на Росію.

"А для нас будь-яка міжнародна сцена – це хороша можливість нагадувати про себе", – вважає український ведучий.

Раніше Слава Дьомін придумав жорстоке покарання для Гайтани за російські співи.