RU  UA  EN

Середа, 18 вересня
  • НБУ:USD 41.07
  • НБУ:EUR 45.50
НБУ:USD  41.07
Суспільство

Новини

17 вересня

Всі новини

Автори "Мавки" показали трейлер нового мультфільму про "любов, війну і дух Закарпаття"

Студія Animagrad, яка брала участь у розробці "Мавка. Лісова пісня" презентували трейлер повнометражної адаптації серіалу "Наша Файта", автори обіцяють історію про "любов, війну і дух Закарпаття".

Трейлер був опублікований на YouTube продакшена Film.ua. Продюсером проєкту виступив Антоніо Лукіч – режисер фільмів "Мої думки тихі" та "Люксембург, Люксембург". Режисер - Костянтин Федоров, який працював над "Мавкою".

За сюжетом мультфільму 30-річний невдаха через помилку ангела смерті потрапляє на небо, і щоб повернутися назад до життя, він має знайти людину, якій він не байдужий. Для цього він відправляється на фронт у підрозділ "Чопські пірати", а далі "заварюється казан, у якому намішані любов, дружба, війна, зрада, пошук себе, подвиги, прозріння та дух Закарпаття".

"Наша Файта" — один з небагатьох українських анімаційних фільмів для підлітків та молодих дорослих. Фільм універсальною мовою анімації, просто та з гумором говорить про складне — самоідентифікацію, пошук сенсів, відчуття приналежності. Про те, що кожен невдаха може перетворитися на героя", — кажуть автори.

Наразі стрічка ще в розробці, а прем'єра запланована на 2025 рік.

Оригінальний серіал в стилі "Футурами" виходив з 2013 до 2016 року, його епізоди мали близько 500 тисяч переглядів.

Раніше на TIFF у Торонто відбулась прем'єра українського sci-fi фільму "Ти — космос" режисера Павла Острікова. Фільм був представлений в конкурсній програмі "Відкриття", а після прем'єри став доступним тизер кінокартини.