RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

В Авакова повідомили про страшне вбивство новонародженого в Києві: опубліковані фото

В Оболонському районі Києва виявили в сміттєвому баку тіло мертвого немовляти, який був викинутий у сміттєпровід.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар столичної Нацполіції Оксана Блищик.

"В Оболонському районі столиці двірник знайшов у сміттєвому баку мертвого новонародженого хлопчика. Жінка негайно викликала поліцію і медиків. На місці події працює слідчо-оперативна група. Повідомлення про страшну знахідку в чергову частину Оболонського управління поліції надійшло вранці. За вказаною адресою терміново прибули правоохоронці. Лікарі швидкої допомоги констатували смерть дитини. Для остаточного з'ясування причин смерті тіло хлопчика направили на судово-медичну експертизу", - написала Блищик.

"Слідчим відділом Оболонського управління поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження. Зараз зусилля поліцейських спрямовані на розшук матері, яка викинула новонародженого хлопчика в сміттєпровід. Правоохоронці проводять поквартирний обхід, опитують мешканців прилеглих будинків, встановлюють можливих свідків та очевидців цієї трагічної події", - розповідає прес-секретар.

Як повідомляв "Апостроф", у квітні в селі Шабо Білгород-Дністровського району Одеської області в ніч на 21 квітня сталася пожежа в приватному будинку, в результаті якого загинули шестеро дітей у віці від 1 до 10 років.