RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Мережі обурив інцидент з укладанням асфальту в Києві

У користувачів соціальних мереж викликала обурення розповідь відомого фотожурналіста Владислава Соделя про те, як у Києві кладуть асфальт.

Історію з укладанням асфальту Содель розповів у своєму Twitter.

Він зазначив, що в Києві два місяці стояла суха погода, і весь цей час дорога на вулиці Ревуцького в Дарницькому районі Києва була розрита.

Фотожурналіст розповідає, що класти асфальт стали "раптом і раптово" вдень 5 жовтня під проливним дощем. Також він опублікував знімки і відео, якi це підтверджують.

Він зазначив, що асфальт у калюжах укладало ТОВ "Ягуар", підрядник Київводоканалу. Також журналіст повідомив, що після того, як він зателефонував до Київводоканалу, роботи припинили і швидко забрали всю техніку.

Фото з Twitter Влада Соделя

"Цікаво, скільки грошей встигли закопати", "Не дочекалися снігу", "Не шариш. Вода кращий закріплювач", "А що на це скаже мер? І така х**нь не тільки в Дарниці", "Ви просто не розумієте, в дощ асфальт добре схватується, роками буде лежати", "Технології майбутнього", — коментують користувачi Twitter.

"Щоб тому, хто придумав вічний ямковий ремонт доріг, все життя носити штопанi шкарпетки", "У них чим гірша погода, тим вище надбавка за погану погоду — якось так...", "Час вводити кримінальну відповідальність за шкідництво. Бо діла не буде", "Все це, звичайно, смішно. Але не забувайте. Що це гроші з наших податків. І їх просто викинули на вітер", "Точніше, втопили в калюжах", — коментують історію з асфальтом на інформаційному ресурсі Цензор.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в соцмережах повеселилися над тим, що в Москві асфальт укладають поверх тротуарної плитки.