RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

У Києві активісти атакували офіс Ахметова і відділення Альфа-банку: опубліковано фото і відео

Прихильники економічної блокади Донбасу, які проводять сьогодні мітинг на Майдані Незалежності у Києві, здійснили напад на найближче відділення "Альфа-Банку". Про це повідомляє "Страна".

Фото: strana.ua

Близько ста активістів зібралися біля відділення, деякі почали кидали у вікна банку камінння. Потім протестувальники зламали вивіску "Альфа-Банку".

Поліцейські встановили кордон навколо відділення банку, але не перешкоджали учасникам акції. Поліцейські встановили кордон навколо відділення банку, але не перешкоджали учасникам акції. Потім почалося зіткнення з правоохоронцями, які у відповідь застосували сльозогінний газ. Як випливає з відео, деякі поліцейські отримали пошкодження.

В результаті акції прихильників блокади вдалося розбити вікна "Альфа-Банку".

Фото: strana.ua

Інші активісти піднялися з Майдану Незалежності до Михайлівського собору і почали закидати камінням і петардами вікна одного з офісів компанії "СКМ", що належить олігархові Ринату Ахмтову. Про це повідомляє УНН.

Біля стін Михайлівського собору вишикувалися правоохоронці, які також не намагались перешкоджати активістам

Розбити вікна не вдалося, оскільки вікна офісу виявилися броньованими. Потім прихильники блокади повернулися назад на Майдан.