RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Зв'язки кілера Осмаєва з Кадировим: мережу збурили дивні деталі про нападника на АТОшників

У мережі повідомили про зв'язки кілера, який скоїв замах на відомих учасників АТО Адама Осмаєва і Аміну Окуєву, з главою Чеченської республіки (Росія) Рамзаном Кадировим.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав військовий експерт Костянтин Машовець.

"Артур Денисултанов – Курмакаев на прізвисько "Дінго" (він же Олександр Дакар - особистий ліквідатор Рамзана Кадирова. У 2009-му році засвітився у Відні при виконанні "замовлення" по колишньому охоронцю свого шефа Умару Ісраїлову", - написав Машовець.

Член Колегії при МВС України, народний депутат Антон Геращенко в Facebook повідомив про деякі дивні подробиці даного інциденту.

За словами Геращенко у кілера при собі був український паспорт на ім'я Дакара Олександра Венусовича, 1958 року народження.

"Вже зараз ми бачимо, що паспорт громадянина України цей чоловік отримав 10 лютого 2016 року. Закордонний паспорт - 15 лютого 2016 року. Довідку про ідентифікаційний код - 11 лютого 2016 року. Збіг? Не думаю!" – зазначив Геращенко.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в МВС заявили, що резонансний замах на відомих учасників АТО Адама Осмаєва і Аміну Окуєву, який відбулося вчора, 1 червня, в Києві, сплановано і підготовлено спецслужбами Росії.