RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Закінчилися патрони і почала видавлювати око: Окуєва розкрила нові деталі нейтралізації кілера Осмаєва

Відома учасниця АТО Аміна Окуєва повідомила подробиці замаху на неї та її чоловіка Адама Осмаєва, яке відбулося у Києві 1 червня.

"Він побачив, що ПМ у мене в руці, і розвернувся до мене, чи щоби вихопити його, чи стріляти, адже машина маленька, ми поруч, по суті. Мені треба було зняти з запобіжника, патрон вже в патроннику, руки роблять, а я одночасно зреагувала на його рух: відкинулася на сидінні і сильно штовхнула його ногою, відкинула його до "торпеди" машини, можливо, в цей момент він і впустив свій пістолет ", - розповіла "Цензору" Окуєва .

Далі, за її словами, штовхаючи кілера ногою, вона почала стріляти. І вже після декількох пострілів ПМ заклинило, а кілер закричав: "Здаюся! Здаюся!".

"Я кинулася на нього, і чомусь почала видавлювати йому око... Ліве око. І тут його двері якось відкрилася, він вивалився з машини. Він випав як мішок з картоплею, я зрозуміла, що він вже не є небезпечним", - продовжила Окуева.

Далі, зазначила вона, Адам Осмаєв відкрив двері, сам вийшов з машини, обійшов її і впав на газон.

"Я відкинула від "Вернера" зброю і кинулася до Адаму на допомогу", - закінчила свою розповідь учасниця АТО.

Нагадаємо, раніше Аміна Окуєва показала фотографію пістолета, з якого поранила кілера, що стріляв у її чоловіка Адама Осмаєва.