RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

У Києві затримали копа, яка через кохання замовила викрадення екс-колеги: опубліковано фото

У Києві 24-річна жінка, яка є лейтенантом Національної поліції, замовила викрадення людини, щоб змусити її через тортури обмовити себе в скоєнні вбивства в якому звинувачується її цивільний чоловік.

Про це повідомив заступник прокурора Києва Андрій Андрєєв у Facebook.

За його словами, слідчі столичної прокуратури спільно з оперативниками СБУ інсценували викрадення, а після передачі обумовленої суми, затримали лейтенанта на гарячому.

"Той, кого вона замовила викрасти, він проходив свідком у справі про вбивство. Він був свідком і очевидцем вбивства і давав свідчення в кримінальному провадженні щодо вбивства про те, що вбивство скоїв цивільний чоловік цієї жінки", - розповів "Громадському" заступник прокурора.

Він зазначив, що коли-то всі фігуранти справи працювали разом: цивільний чоловік лейтенанта (підозрюється в скоєнні вбивства), той, чиє викрадення вона замовила і той, кому вона замовила викрадення.

Жінці вручили підозру за трьома статтями: ч.2 статті 146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини", за статтею 386 "Перешкоджання явці свідка, потерпілого, експерта, примушування їх до відмови від давання показань чи висновку" і за статтею 127 "Організація тортур".

Як повідомлялося раніше, було затримано чиновнико Федерації футболу України за підозрою у викраденні людини.