RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

У центрі Києва продавець синьо-жовтих стрічок побив ветерана АТО: опубліковано фото

Сьогодні, 29 жовтня, в центрі Києва біля пам'ятника Небесної сотні побили ветерана АТО Геннадія Дуброва, який брав участь у боях за Донецький аеропорт.

Про це повідомила журналістка Ірина Цибух на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, зараз він знаходиться у відділенні поліції Шевченківського району і збирається писати замулення про побиття, передає "Громадське радіо".

"Оскільки Дубров — "кіборг" і воював на Сході, у нього три контузії, а удари були в голову, лікарі зробили знеболюючий укол в м'яз. На перший погляд, у чоловіка розсічена губа і брову, але деталі стануть відомі після судово-медичної експертизи", - зазначила журналістка.

Вона сказала, що у ветерана АТО виник конфлікт з продавцями синьо-жовтих стрічок на Майдані.

"Біля пам'ятника Небесної сотні люди, які продають синьо-жовті стрічки на Майдані, ставлять картонну коробку з написом "шпиталь". Туди люди кидають пожертви. Геннадій неодноразово підходив до пам'ятника і просив, щоб продавці, які, за його словами, називають себе волонтерами, поставили скриньку, щоб поставили там печатку своєї організації. Як переконує Дубров, вони відмовлялися. Сьогодні була така ж ситуація, і один з чоловіків напав на нього. Як говорить Геннадій, він не встиг вдарити у відповідь, тому що нападник утік. Удари були в голову, в губу, в брову", - говорить Цибух.

Вона додала, що Дубров знає, як виглядає нападник і має його фотографії.

Як повідомляв "Апостроф", через рік у Дніпрі затримали жінку, яка побила в театрі ветерана АТО молотком по голові.