RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Поліція затримала банду злочинців, які побили і викрали в Києві чоловіка: опубліковані фото і відео

На одній з зупинок громадського транспорту в Києві кілька людей напали на чоловіка, силоміць заштовхали його в автобус і відвезли з місця події.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"До чергової частини Оболонського управління поліції від очевидця надійшло повідомлення про те, що п'ятеро невідомих біля зупинки громадського транспорту насильно посадили чоловіка в мікроавтобус "Фольксваген" з номерами іноземної реєстрації і повезли в бік житлового масиву Троєщина", - сказано в повідомленні.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Викрадачів вдалося наздогнати в селищі Зазим'я Броварського району Київської області. Зловмисники кинули автомобіль з викраденим чоловіком на узбіччі, а самі спробували втекти від силовиків. Поліцейським вдалося затримати чотирьох злочинців, одному вдалося втекти.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Затримані - уродженці Київської та Чернігівської областей від 28 до 36 років.

За словами потерпілого, злочинці накивали йому в очі з газового балончика і посадили в мікроавтобус. Після цього на чоловіка наділи наручники, кілька разів ударили його і закрили обличчя чорною шапкою.

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Фото: kyiv.npu.gov.ua

Причини викрадення поки невідомі.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) КК України. Затриманим обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в поліції заявили про розкриття резонансних вбивств і викрадень людей.