RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Відомого нардепа від партії Порошенка оштрафували на дорозі: той обурився, хоча і визнав порушення

Відомий народний депутат Верховної Ради України від БПП Володимир Ар'єв поскаржився, що патрульні поліцейські оштрафували його в центрі Києва.

Про це він висловився на своїй сторінці в Facebook.

За словами політика, він їхав з лікарні записувати програму про справу бійця Національної гвардії України Віталія Марківа, якого в 2014 році заарештували за підозрою у вбивстві журналіста Андреа Рокелле близько Слов'янська, коли порушив ПДР.

"Патрульна поліція Києва, на жаль, перетворюється в ДАІ, тому що замість того щоб допомагати - ловить і штрафує, - написав Ар'єв. - Хрещатик перекритий з самого ранку. Розвертаюсь на перехрестя - формально правий. І відразу потрапляю до патрульних. У Європі, коли перекривають головні магістралі, виставляють відповідні знаки, а поліцейські допомагають водіям об'їжджати перекриті ділянки. Ми всі сподівалися, що так буде і у нас, коли оголосили кредо нової поліції - допомагати, а не карати. На жаль, все повертається до старого доброго карального стилю. Штраф, безумовно, заплачу - з суто формальної точки зору я порушив. Грошей не шкода, шкода розчаровуватися в тому, що вважав незворотньою реформою".

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо про втручання Росії у справу заарештованого в Італії Марківа.