RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Бардак на Андріївському узвозі: мережі обурило відео з водієм в центрі Києва

В інтернеті опубліковано відео з водієм, який незважаючи на наявність болардів проїхав на своєму авто в пішохідній зоні на Андріївському узвозі в Києві.

Відповідний ролик опубліковано в Facebook Юлії Нікітіної, яка є координатором проекту "Болларди на Андріївському".

"На цьому відео з Андріївського Узвозу людина тупо витягує з гнізда стовп болларду (він коштує 3000 євро в закупівлі), щоб машини могли проїхати через пішохідну зону, а потім засовує його назад. Ймовірно, в цьому процесі він щось в стовпі ламає, але по відео це не визначиш", - пише Нікітіна.

При цьому активістка вважає причиною таких випадків бездіяльність правоохоронців, які не карають порушників правил на Андріївському узвозі.

"Так ось, за весь той час, що я займалася цим проектом, жодна людина, яка в'їхала машиною в боллард, покарана не була. Наприклад, відображений на відео у всіх ракурсах водій таксі, який розбив стовп, вийшов з машини, оглянув його і поїхав, не поніс покарання, тому що "слідство київської поліції зайшло в глухий кут", - повідомляє активістка.

"Чому не цінуємо роботу інших, чому ми українці ламаємо все наше", "Так, винна Поліція, писала неодноразово. Перш стояв один патрульний зверху на АУ, а інший - знизу і ніхто не їздив. А зараз -" багато слів", а толку нуль", "Поки законодавча база і найголовніше - виконавча система - не стануть працювати (штрафи з чотирма нулями, позбавлення прав і невиїзд, як мінімум), всі винуваті будуть кивати один на одного. Безкарність розслабляє", - коментують подію в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше користувачів соціальних мереж обурила стихійна парковка, яка утворилася на Андріївському узвозі після збирання МАФів з сувенірами.