RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Мережу обурила поведінка нахабного автохама під Києвом: фото і відео

В Києві помітили водія, який не тільки грубо порушував правила дорожнього руху, об'їжджаючи пробку по зустрічній смузі, але і погрожував тим, хто відмовлявся його пропускати.

Про це повідомляє користувач Facebook Сергій Радченко.

За його словами, він не став притискатися вправо, щоб порушник його об'їхав. Тому, порівнявшись з ним, нахабний водій почав погрожувати користувачеві фізичною розправою.

"Тобі шо, ніс зламати?", - культурна людина. Порушуючи, плював на всіх (а пробка до вулиці Волошкової), їхав по зустрічній і ще намагається щось доводити. Не будьте такими, поважайте інших. І так, ніхто з інших водіїв навіть не намагався не пускати таких розумників, пропускали покірно в ряд щоб вони перечекали зустрічну, і тихо матюкалися не намагаючись навіть зробити зауваження подібним розумникам ", - зазначає користувач.

"В черговий раз переконуюся, що мала частина людей готова боротися з хамством, не сидячи на кухні", "Ймовірно, лисий дядь на кого-небудь нарветься", "Цілком правильно, для такого бидла потрібно мати біту, щоб він щось зрозумів, потрібно винести щелепу", - поділяють обурення водія в коментарях.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві водій з рушницею вирішив поставити на місце автохама, який рухався по зустрічній смузі і заважав проїзду.