RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

Гори сміття в центрі Києва: в мережі показали цікаве фото з іншої країни

Величезна кількість сміття, що залишилася після фіналу Ліги Чемпіонів в Києві, не є чимось незвичайним для інших великих міст світу в період масових свят.

Про це свідчить фото Нью-Йорка, опубліковане блогером Аркадієм Бабченко на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, на фото зображений центр Нью-Йорка в день Святого Патріка.

"З приводу парку Шевченка. Це - день Святого Патріка в Нью-Йорку. Самий центр, кут Бродвею, сто метрів до Таймс Сквер. І це ще не найбрудніший шматок вулиці, повірте. Не скажу, що мені це подобається, але, власне , це частина суспільного договору - відірватися, побухати, посвинячити, скинути з себе всі проблеми, а на ранок повернути себе в людський вигляд і все прибрати. Звичайна справа. Сьогодні можна. а ось якщо ви на наступний день викинете стакан мимо урни - вам впаяють такий штраф, що мама не горюй. Так що нічого екстраординарного. Так всюди", - відмічає блогер.

За його словами, те, що центр Києва на ранок після фіналу Лігі Чемпіонів уже був якісно прибраний, говорить про те, що перевірка пройдена "на п'ять з плюсом".

Нагадаємо, раніше жителі Києва і користувачі соціальних мереж обурювалися фотографіям з купами сміття в центрі Києва, що залишився після футбольних фанатів, які відзначали фінал Ліги Чемпіонів.