RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гучна ДТП в Києві: учасник аварії розповів подробиці

Водій поліцейського автомобіля, який збив 12-річного велосипедиста, 31 травня, зізнався, що їхав з колегою по роботі і не супроводжував кортеж Порошенка.

Про це повідомляє Громадське.

"Там гараж стоїть перед пішохідним переходом, нічого не було видно. Цей хлопець порушив - він їхав дуже швидко на велосипеді, а не переходив, я сподіваюся, що з ним все добре", - сказав він.

За словами водія, він разом з колегою працює в батальйоні супроводу Головного управління Національної поліції Києва. Стаж його роботи - 15 років. Водій перебуває в шоковому стані після аварії.

"Він (хлопець на велосипеді - ред.) був у навушниках, не бачив, ми його теж не бачили. Він вилетів відразу, ми стукнули його велосипед, і він виходить, впав на капот, і його відкинуло потім об капот. Я відразу до нього підбіг, дав води, почав надавати медичну допомогу і відразу ми викликали швидку", - додав він.

Поліцейські запевняють, що їхали, не перевищуючи швидкості.

Як повідомляв "Апостроф", спочатку стало відомо про те, що хлопчика збив один з автомобілів з кортежу президента України Петра Порошенка. Але пізніше в поліції спростували інформацію, уточнивши, що підлітка збила поліцейська машина, яка перебувала в той момент на спецзавданні.