RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

Всі новини

У Києві нахабні "герої паркування" атакували поліцію і поплатилися за це: фото з місця НП

У Києві двоє п'яних чоловіків грубо порушували правила дорожнього руху і спробували напасти на патрульних поліцейських, внаслідок чого їх авто вирушило на штрафмайданчик.

Про це проінформували на сторінці в Facebook Київ Оперативний.

Відзначається, що інцидент стався на перехресті вулиць Краснодарської і Саратовської, - автомобіль Chevrolet зупинився в другому ряду, перегородивши рух, після чого водій дуже голосно закликав свого друга йти в магазин за алкоголем, стверджуючи, що не зрушить з місця, поки той не повернеться.

"Мабуть, якби не цей діалог, який лунав на все перехрестя, і не таке нахабне паркування водія, небайдужі громадяни не повідомили б на 102", - йдеться в повідомленні.

Так, як тільки другий чоловік повернувся з магазину і Chevrolet зрушив з місця, як з-за рогу з'явилося авто патрульної поліції.

"Нормального діалогу не вийшло, тому що п'яні кабани вирішили ще й права покачати: "причина астановки, стаянки" і т.д. Спочатку копи трималися і ввічливо намагалися пояснити, що в нетверезому стані керувати автомобілем не можна. Але, коли "жовток" з товаришем по чарці почали простягати руки до поліцейських, миттєво опинилися в наручниках", - пояснили в мережі.

В результаті інциденту автомобіль забрали на штрафмайданчик, в той час як проти порушників склали дві постанови і один протокол.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві черговий водій вибрав несподіване місце для паркування свого автомобіля, зупинившись прямо біля дверей супермаркету.