RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

ДТП із загибеллю дитини в Києві: мережі розгнівала версія батька водія

Водій Hummer Кирило Островський, який влаштував смертельну ДТП з дитиною в Києві, намагався загальмувати, щоб не допустити наїзду на дитину, і не збирався тікати з місця аварії.

Про це повідомляє ТСН.

"Він їхав в другому ряду, але біля пішохідного переходу стояла машина велика - джип якийсь або мікроавтобус - він вже не пам'ятає. І раптом різко під колеса вискочила дівчинка, а за нею мама відразу. Ясна річ, він спробував загальмувати, але у нього не вийшло. Він так і не зрозумів [чому - ред.], але чи не спрацювали гальма, або вони спрацювали юзом, але я не знаю точно це - мої припущення. Неможливо було зреагувати швидко, коли через автобус або машину вибігає маленька дитина під колеса прямо", - говорить виданню батько водія, Олег Островський.

У мережі слова батька різко розкритикували.

"Дов@б, водій зобов'язаний пригальмовувати, коли не видно через інше авто в іншій смузі. Це в правилах написано. Зобов'язаний переконатися, пригальмувавши, що небезпеки немає, що не йде пішохід. *разі. Стратити *варів. І татка теж . *ідари"," Зайцева номер два. Свідки вже почали зникати","Ну ось і версія для непідкупного суду готова, і вже взята за основу следаками, а якщо і медицину підключать, як "толстожопову" то і справу завалять", - пишуть в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явилися нові фото і подробиці про винуватця аварії і його сім'ї.