RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Стрілянина біля ринку в Києві: з'явилися нові подробиці і відео

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом стрілянини біля ринку в Києві.

Про це повідомляє в прес-служба столичної поліції.

"За фактом бійки зі стріляниною слідчі Деснянського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють учасників та причини конфлікту", - йдеться в повідомленні.

Крім того, з місця події вилучили гільзи, котрі відправлять на експертизу. За попереднім висновком експерта, чоловіки стріляли з травматичної зброї.

Також на місці конфлікту виявили автомобіль «БМВ», який у поліцейській базі значиться, як викрадений в Обухові. А в мікроавтобусі "Мерседес", який затримали біля Гідропарку, правоохоронці вилучили димову шашку та бронежилет.

На цей час до поліції ніхто з учасників конфлікту із заявами про вчинення злочину не звертався, а молодики, яких затримали поліцейські, заперечують свою причетність до подій біля ринку.

Зважаючи на всю зібрану інформацію, правоохоронці зробили висновок, що зустріч була заздалегідь спланована, і активні учасники конфлікту - знайомі між собою.

Як повідомляв "Апостроф", 15 серпня в Києві біля ринку на Троєщині невідомі відкрили вогонь. В результаті стрілянини постраждали двоє осіб, також двоє підозрюваних затримано.