RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​У Києві орендар убив господаря квартири через телевізор: деталі, фото

14 серпня в Дніпровському районі столиці орендар убив господаря квартири, яку винаймав.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі.

Згідно з повідомленням, до чергової частини надійшло повідомлення жінки про те, що в квартирі на вулиці Райдужній лежить труп чоловіка.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції. З'ясували, що господаря житла вбив квартиронаймач.

"Правоохоронці встановили, що між чоловіками виник конфлікт через телевізор, який правопорушник хотів забрати. У результаті сварки зловмисник кілька разів ударив господаря квартири ножем. Після цього убитого сховав у кімнаті, прикрив речами. Коли додому повернулася його співмешканка, розповів їй про те, що сталося, і змусив прибрати в квартирі. Щоб уникнути покарання, зловмисник вирішив сховатися на непідконтрольну територію", - повідомляють в поліції Києва.

Зловмисника затримали біля селища Решетилівка на Полтавщині.

"Це 37-річний житель Донецької області, який останнім часом жив в столиці", - розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника Дніпровського управління поліції Андрій Пасічник.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігуранту підозри і обрання запобіжного заходу. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляє "КиївОперативний", був убитий власник квартири №60 - Дацюк Петро Прокопович, 1957 року народження. Петро Прокопович був громадянином Німеччини, він приїхав на пару днів на батьківщину.

У його квартирі жили орендарі - чоловік Ігор і дружина Антоніна. З ними Дацюк заздалегідь домовився про те, що поживе кілька днів, поки завершить свої справи.

Чоловік був побитий і покалічений, на його тілі нарахували 17 ножових поранень.

За версією видання, це звірячий злочин подружжя зробили разом, імовірно, ще в понеділок. Після вбивства пара знаходилися в квартирі з убитим до вечора вівторка.

Після скоєного, чоловік і дружина посварилися. Ігор, зібравшись, поїхав в сторону Горлівки (звідки пара родом) на авто Renault, Антоніна, яка перебувала в п'яному стані, передумала бігти з ним. Через годину (після того, як він поїхав) вона викликала сама поліцію.

Фото втечі підозрюваного

"Знаємо, що у загиблого є дочка, але не можемо її знайти. Хочемо, щоб людину хоча б нормально поховали, тому розшукуємо родичів убитого!", - повідомляє "КиївОперативний".

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися нові дані по авто кілерів, які вбили "Сармата".