RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Києві зловили майстровитих домушників: опубліковані фото

У Києві правоохоронці затримали групу осіб, яка пограбувала квартиру на проспекті Маяковського, 20А.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

"Працівники карного розшуку Деснянського управління поліції звернули увагу на трьох підозрілих чоловіків: вони заходили у двори різних будинків та оглядали під’їзди. Оперативники вирішили спостерігати за ними для перевірки. На проспекті Маяковського двоє зловмисників зайшли у будинок, а один залишився на вулиці. Через півгодини приятелі "спостерігача" вийшли з пакунками. Правоохоронці швидко пересвідчилися, що замки на вхідних дверях однієї з квартир зламані, після чого затримали підозрілих осіб", - розповіли в поліції.

У грабіжників вилучили ноутбук, гроші, ювелірні прикраси, два планшети та взуття. Майно, як згодом було встановлено, вони викрали із помешкання 20-річного киянина, повідомили в поліції.

Встановлено, що затримані – громадяни іншої держави. Двом з них 41 рік, третьому – 29 років. Один з фігурантів судимий за зберігання наркотиків, другий - розшукувався Солом’янським управлінням поліції за підозрою у вчиненні розбійного нападу.

Як повідомляв "Апостроф", у Києві злодії-альпіністи обчистили квартиру заступника міністра економіки Максима Нефьодова, яка розташована на вулиці Шовковичній, поки він відпочивав на фестивалі Burning man в Неваді (США).