RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Влада Києва повідомила про ситуацію з підготовкою столиці до опалювального сезону

Попри складну ситуацію з енергозабезпеченням Києва, "Київтеплоенерго" завершує підготовку міста до зимового періоду.

Про це в інтерв’ю "Укрінформу" розповів заступник голови КМДА Петро Пантелеєв.

Представник КМДА наголосив, що як і в попередні роки, опалювальний сезон у Києві розпочинають, орієнтуючись на температуру повітря.

"Як тільки середньодобова температура повітря опускається нижче +8°С протягом трьох діб і має тенденцію до зниження, то місто приймає рішення про розгортання системи опалення. Однак зазначу, що заклади соціальної сфери – школи, дитсадки, лікарні та інші заклади можуть підключитися до тепла за індивідуальними заявками – раніше чи пізніше", - повідомив він.

Пантелеєв додав, що протиаварійні служби "Київтеплоенерго" щодня виявляють і ліквідовують від 40 до 50 пошкоджень. Та наразі вже майже виконані гідравлічні випробування теплових мереж.

Для безперебійної роботи КП "Київтеплоенерго" отримало нову спеціалізовану техніку: 12 екскаваторів JCB із навісним обладнанням, 2 крани-маніпулятори, 2 аварійних автомобілі та 11 спецаварійок на базі Ford. Ці авто дуже необхідні для оперативної ліквідації пошкоджень. До кінця року підприємство планує закупити ще 8 спецаварійних автомобілів із гідравлічною технікою, 2 аварійні машини повнопривідні, обладнані на випадок стихійних лих, та асфальторіз.

Нагадаємо, що з 1 серпня комунальне підприємство експлуатує ТЕЦ-5, ТЕЦ-6 та сміттєспалювальний завод "Енергія". Колектив підприємства сьогодні налічує майже 7,5 тисячі працівників, які забезпечують роботу за різними напрямками.