RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Стрілянина та пограбування в Києві: стало відомо, кому належить будинок

Будинок, напад з перестрілкою на який стався в неділю, 30 вересня, в Києві, належить судді Деснянського районного суду столиці Наталії Буші.

Про це повідомляє sud.ua.

Сам будинок розташований в Печерському районі столиці і належить батькам судді. Суддя живе в ньому з чоловіком і маленькою дочкою.

Уточнюється, що двоє нападників, озброєних вогнепальною зброєю, увірвалися в приватне домоволодіння і зажадали від сім'ї віддати гроші та інші цінності. Чоловікові судді при цьому прострелили обидві ноги. В даний час він знаходиться в лікарні.

Йдучи, злочинці хотіли кинути в будинок, де проживає суддя, гранату, але Наталія Буша буквально вмовила їх цього не робити, побоюючись, що постраждає дитина. Після цього суддя викликала поліцію і швидку допомогу.

Втікаючи з місця злочину злочинці, зіткнулися з екіпажем патрульної поліції, відкрили по поліцейських вогонь і кинули в них гранату. Один з поліцейських отримав поранення.

Після перестрілки злочинцям вдалося сховатися, проте незабаром поліцейські виявили тіло мертвого чоловіка з вогнепальними пораненнями. Зараз йде розшук другого злочинця.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на неділю, 30 вересня, хулігани, один з яких виявився поліцейським, влаштували стрілянину.