RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У Києві попрощалися з загиблою Мариною Поплавською: опубліковано фото

У неділю, 21 жовтня, в Києві, в приміщенні МЦКМ "Жовтневий Палац", проходить прощання з актрисою "Дизель Шоу" Мариною Поплавською, яка загинула в ДТП по дорозі зі Львова.

Про це повідомляє КП в Україні.

"Черга, щоб покласти квіти розтягувалася на пару сотень метрів. Попрощатися з Поплавською прийшли в основному шанувальники її творчості, від підлітків, до літніх людей. Особливо болісно на втрату артистки реагують жінки, проливаючи багато сліз", - пише видання.

Всі згадують загиблу актрису як працьовитого актора і гумориста, вона відпрацьовувала свої ролі до останнього, поки не вийде ідеально. Колеги жартома називали її головною тещею країни, світлою, доброю і водночас жінкою зі сталевим характером.

Уже в понеділок, 22 жовтня, тіло Поплавської відвезуть в Житомир. Там церемонія прощання почнеться з 10.30, в залі Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. І. Кочерги.

Відспівування заплановано в Кафедральному Соборі Святої Софії. В цей же день актрису поховають на Корбутовском кладовищі на Центральній Алеї в Житомирі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, як саме загинула зірка "Дизель шоу" Марина Поплавська.