RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

​У Києві зловили неадекватного водія Uber: він каже, що злякався поліції

12 листопада на вулиці Велика Васильківська біля НСК "Олімпійський" таксист Uber, зупинений за порушення, затиснув руку поліцейського склом і протягнув за собою.

Про це повідомляє "Информатор".

За словами патрульних, таксі стояло на вулиці Великій Васильківській на місці для інвалідів. Поліцейські підійшли до таксиста і попросили надати їм водійське і страховку на транспортний засіб. Її чоловік марно шукав близько 20 хвилин, а інші документи не передавав в руки.

В ході діалогу, з невстановленої причини, рука поліцейського виявилася затиснута склом, після чого патрульний забризкав водія перцевим балончиком, а той почав рух. Поліцейський біг за автомобілем близько 10 метрів, після чого транспортний засіб зупинився. Водія дістали з салону, поклали на землю і вдягли наручники.

Водій таксі Іван, розповів своє бачення ситуації. Він повідомив, що закрив вікно, тому що поліцейські почали ломитися до нього в машину.

"Я спілкувався з власником автомобіля по телефону, щоб дізнатися, де в машині лежить страховка. Як раптом поліцейські почали кричати і ломитися до мене в автомобіль, я злякався і закрив вікно. Лейтенант відразу почав розпилювати газ в салон, я в стані афекту почав рух, але потім зупинився, тому що нічого не бачив. Вони мене дістали з машини і били, у мене болить ребро", - розповів водій Uber.

Незабаром на місце події прибула швидка допомога. Медики оглянули руку поліцейського і поїхали, чим викликали обурення таксиста, який також хотів отримати медичну допомогу. Розбиратися в інциденті приїхала слідчо-оперативна група.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві на одному з перехресть сталося ДТП, жінка-водій збила захисний стовп, а потім влаштувала конфлікт з поліцією.