RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Києві неадекватна жінка посварилася з поліцією після ДТП: відео

У Києві на одному з перехресть сталася ДТП, жінка-водій збила захисний стовп, а потім влаштувала конфлікт з поліцією.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався в неділю, 11 листопада, близько 23:00. На перехресті вулиць Миколи Василенка та Машинобудівна автомобіль Volvo 350 вилетів з проїжджої частини. Машина врізалася в захисний стовп на пішохідній зоні - людей в цей момент там не було. За попередніми даними, Volvo повертав з провулка Радищева на вулицю Миколи Василенка.

За словами очевидців, вони помітили на тротуарі пошкоджений автомобіль. У ньому знаходилася водій з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Вона на машині намагалася поїхати, але на місце викликали поліцію, повідомивши про подію.

Прибулі правоохоронці дізналися, що жінка їхала зі своїм чоловіком. У неї не було водійського посвідчення, інших документів при собі вона теж не мала. Також сама жінка поводилася з поліцейськими неадекватно, намагаючись з ними побитися.

"Щоб встановити її особу на місце привезли паспорт водія. Їй запропонували пройти тест на вміст алкоголю в крові. Прилад показав 1,85 проміле, що перевищує норму в більш ніж 9 раз. Патрульні повідомили, що чоловік жінки також був нетверезий, але вирішив посадити за кермо свою дружину", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві біля ТРЦ SkyMall іномарка збила молоду дівчину і водій зник з місця злочину. А в Харківській області неповнолітній хлопець взяв автомобіль у батька і потрапив в смертельну аварію. Також 11 листопада в столиці на перехресті вулиці Вишгородської з проспектом Правди сталася ДТП за участю маршрутки і легкового автомобіля.