RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

П'янка в Києві переросла в стрілянину: троє людей у лікарні

У Києві на Троєщині п'яна компанія влаштувала перестрілку, в результаті постраждали три людини.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в ніч на понеділок, 19 листопада, на вулиці Сабурова в Деснянському районі столиці. Правоохоронці виявили там трьох місцевих жителів - 1987, 1992 по 1997 років народження.

Як стало відомо, вони вживали алкоголь біля торгового центру. Пізніше між двома п'яними компаніями виник конфлікт і зав'язалася бійка. В результаті один з них дістав зброю і почав стріляти в бік іншої компанії. Постраждали троє людей, їх госпіталізували з вогнепальними пораненнями.

Працівники правоохоронних органів вилучили на місці події три стріляні гільзи від невстановленої зброї, попередньо - травматичної. Один з потерпілих після отримання першої допомоги залишив медичну установу, ще двоє знаходяться в стаціонарі в задовільному стані.

"Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочато кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство). Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Зусилля поліції спрямовані на затримання зловмисника. Проводяться необхідні оперативно-розшукові заходи", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в ніч на неділю, 18 листопада, в Києві невідомий влаштував криваві розбірки біля пабу неподалік від станції метро "Либідська". А 13 листопада в спеціалізованій школі Харкова № 17 учень влаштував стрілянину з травматичного пістолета, поранивши одну з матерів, потрапивши в шию. Але пізніше з'ясувалося, що інформація виявилася не правдивою.