RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У мережі підняли на сміх екс-мера Києва за позов проти відомого журналіста

Колишній міський голова Києва Леонід Черновецький подав до суду на журналіста Юрія Ніколова і видання "Facenews" через публікацію про махінації навколо покупки київським метрополітеном вагонів і борги перед бізнесменом Павлом Фуксом.

Про це журналіст повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Позов був поданий через наступні слова журналіста, які він опублікував в Facebook, і які потім передрукувало "Facenews": "Три роки кожен божий день кияни будуть платити пронирливим баригам за те, що Геніальна прокуратура за цей час так і не змогла довести очевидний факт злодійського розпилу в 2009 році Черновецьким і Юрою Єнакіївським, а спритні юристи Фукса (там і сліди Портнова навіть прорізалися) зарішали в українському суді часів Порошенка мільярдний "коефіцієнт коригування".

За словами Ніколова, він не очікував такої реакції від колишнього мера Києва.

"Як зазначено в позові, до мого поста у нього була дуже хароша репутація, а потім так спортилася, шо нестерпні страждання відразу трапилися у фігуранта двох кримінальних проваджень 12014100000000679 і 42017000000002681 з приводу вкрадених у киян гектарів під вертодром Януковича", - з іронією пише журналіст.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", у вересні 2017 року Служба безпеки України оголосила в розшук колишнього мера Києва Леоніда Черновецького.