RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У кав'ярні Києва виявили страшну знахідку: відео

У кав'ярні в центрі столиці відвідувачка помітила між полиць мертву щура.

Про це повідомляє ТСН.

Дівчина-відвідувачка розповіла, що як завжди прийшла в заклад поснідати. Але виявила там мертвого гризуна, який застряг між полиць біля її столу. Адміністрація кафе відразу відреагувала - щура прибрали, а перед дівчиною вибачилися, про компенсацію мова не йшла.

Заклад знаходиться в Пасажі, як уточнюють, там давно водиться багато щурів. Однак помітили, що цієї осені їх кількість збільшилася. Працівники та інші відвідувачі кав'ярні підтвердили, що гризунів багато, їх часто бачили на вулиці, але в закладі - вперше. Також про нашестя щурів говорять і в сусідніх закладах, вказуючи, що поруч по вулиці гризуни люблять гуляти вночі.

Комунальні служби, в свою чергу, заявили, що для знищення шкідників треба закривати всі магазини і заклади на вулиці, а також зупинити роботу метро - зробити це неможливо.

Як повідомляв "Апостроф", в столичному продуктовому супермаркеті Сільпо відвідувачі виявили велику щура прямо на прилавку в хлібному відділі. А в Росії був закритий хлібокомбінат, в продукції якого виявили голову щури. Також не менш неприємне видовище помітили жителі Тавдинського міського округу (Росія, Свердловська область). Вони поскаржилися на те, що в їх квартирах з водопровідних кранів тече вода з хробаками.