RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Києві затримали судимого таксиста-грабіжника: фото

У Києві парвоохранітель затримав таксиста, який не захотів віддавати здачу клієнта і намагався втекти з місця події.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент, який помітив поліцейський, стався в Дарницькому районі столиці. Дільничний офіцер в свій вихідний день проходив неподалік і побачив, як чоловік вчинив злочин і поїхав на авто. Правоохоронець сів у свій автомобіль і наздогнав підозрюваного, також затримав його.

Зловмисником виявився 40-річний житель Київської області, який вже був судимий за подібні злочини. При цьому він розповів, що працює в таксі перший день і влаштувався спеціально, щоб вкрасти гроші у клієнта. Пасажир розплатився з водієм купюрою номіналом 100 доларів, проте здачу водій повертати не захотів і намагався втекти.

Правоохоронці порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували відеозапис, як троє зловмисників пограбували автомобіль в Києві. А на проспекті Лобановського відбулося розбійне пограбування машини. Також в столиці правоохоронці затримали двох чоловіків за квартирну крадіжку.