RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Києві грабіжник напав на пенсіонера і відібрав гроші: фото

У Києві зловмисник напав на літнього чоловіка та відібрав у нього пенсію.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в Дарницькому районі столиці на проспекті Григоренка. 67-річний чоловік повертався з аптеки, але в цей час на нього накинувся злодій. При собі у жертви пограбування була пенсія, яку він отримав в цей же день, а зловмисник відібрав у пенсіонера всі гроші.

Поліції вдалося затримати злочинця по гарячих слідах. Як з'ясувалося, в аптеці, випадковий чоловік помітив гроші в сумці у дідуся і, коли той вийшов на вулицю, напав на нього. Пенсіонер запам'ятав зовнішність зловмисника, тож правоохоронці змогли оперативно його розшукати.

"Поліцейські затримали грабіжника в супермаркеті неподалік від місця події. Чоловік 35-ти років виявився місцевим жителем, якого раніше затримували за крадіжки. Правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом даного порушення. Розглядається порушення частини 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, санкції статті передбачають покарання у вигляді до чотирьох років позбавлення волі ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві група злодіїв потрапили на камери спостереження відразу в декількох барах. Також в столиці співробітники поліції затримали чоловіка, який намагався викрасти металеву огорожу могили на кладовищі. А в Одесі правоохоронці викрили групу зловмисників, які грабували підпилих людей у розважальних закладів.