RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У Києві невідомі влаштували бійку зі стріляниною: є постраждалі

У Києві в ніч на 10 грудня сталась стрілянина, в результаті якої постраждали три людини.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент трапився близько 1:40 на перехресті вулиць Виборзька і Академіка Янгеля. Як розповіли друзі потерпілих хлопців, всі вони студенти Київського Політехнічного інституту і проживають в гуртожитках навчального закладу. На вулиці стався конфлікт з невідомими, який переріс в бійку зі стріляниною, також використовувалися перцевий балони. Однак, що стало причиною того, що сталося - вони не знають.

"На асфальті залишилися множинні сліди крові, розкидані гільзи і магазин від пістолета. Поліцейські, які знаходилися на місці події, розповіли, що за попередньою інформацією, стрілянина велася холостими патронами. В результаті конфлікту двоє двоє хлопців отримали серйозні розсічення, а дівчину повіяли перцем. всі вони були госпіталізовані в лікарню. Друга сторона конфлікту зникла в невідомому напрямку, марка і номер машини встановлюються. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна г УППА. Подробиці події встановлюються ", - говориться в повідомленні.

За непідтвердженою інформацією, невідомі хотіли посадити дівчину-студентку в машину, але за неї заступилися друзі і почалася бійка. Після скоєного, зловмисники втекли на автомобілі.

Як повідомляв "Апостроф", 5 грудня близько 21:30 в супермаркеті "Рост" в Київському районі Харкова сталася стрілянина. А пізніше Державне бюро розслідувань початок з'ясування, наскільки законними були дії правоохоронця, який відкрив смертельну стрілянину. Також в результаті зухвалого пограбування з розстрілом авто в Києві в четвер, 6 грудня, злочинці вкрали сумку з грошима і втекли.