RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У центрі Києва п'яна компанія влаштувала бійку з поліцією: фото і відео

У Києві п'яна компанія почала бійку між собою, а закінчила її з співробітниками поліції.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався в неділю, 30 грудня, близько 08:00 на вулиці Великій Васильківській біля пабу "Товстий Лев". П'яна компанія, яка складалася з близько 10 осіб, влаштувала розбірки. У бійці брали участь двоє не тверезих молодих людей, також до них підключилася і дівчина. Решта намагалися їх разбороніть, що виходило не дуже вдало.

"За словами очевидців, причиною конфлікту стало саме те, що один з винуватців бійки заступився за дівчину. Також перехожі уточнили, що підлітки перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

На виклик прибули правоохоронці, проте один з учасників конфлікту накинувся і на співробітників поліції. Останні зупинили конфлікт і затримали молодих людей. Винних і запобіжного заходу встановить слідство.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі з'явилося відео початку конфлікту в київському супермаркеті "Фора", охорона якого побила ногами покупців, які відмовилися оплачувати покупку. Хокеїсти влаштували масову бійку під час матчу молодіжних команд московського "Динамо" і китайського "ВРХ Хейлунцзян" в рамках МХЛ. А раніше баскетболісти російського клубу побилися один з одним під час матчу.