RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У центрі Києва сталася серйозна ДТП: опубліковані фото і відео

У понеділок, 7 січня, в центрі Києва зіткнулися два авто, пасажирку вирізали рятувальники.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався близько 06:10 на перетині бульвару Тараса Шевченка і вулиці Симона Петлюри. Там на великій швидкості зіткнулися BMW і Daewoo.

"BMW перетинав бульвар Тараса Шевченка, щоб виїхати на вулицю Симона Петлюри, але не встиг. У нього на повній швидкості врізався Daewoo Gentra, який рухався в бік Бессарабської площі. Від удару BMW розвернуло, а пасажирку на передньому сидінні затиснуло в салоні", - йдеться в повідомленні.

На місце прибули поліція, медики та рятувальники ДСНС. Останнім, щоб дістати пасажиру з авто, довелося вирізати її з машини. Постраждала вижила, проте отримала серйозні травми, її госпіталізували в лікарню.

"Водій Daewoo після зіткнення втратив свідомості. Некерований автомобіль понесло по вулиці Симона Петлюри, де він зупинився у рекламному боксі. Водій вдарився головою об лобове скло, але, після того як прийшов до тями, від госпіталізації відмовився. За попередньою інформацією від патрульних, винуватцем ДТП є водій BMW, який намагався проскочити на червоний сигнал світлофора", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 6 січня біля села Ясенів в Бродівському районі на автодорозі "Київ - Чоп" сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинула дитина, ще семеро людей отримали травми.