RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Під Києвом п'яний водій з "роздвоєнням особистості" влаштував подвійну ДТП: фото і відео

У четвер, 10 січня, на виїзді з Києва на Бориспільському шосе, недалеко від села Щасливе, чоловік в неадекватному стані на Ford Scorpio на швидкості влетів в спочатку в правий, а потім в лівий відбійник.

Подія трапилася близько 1:00, повідомляє Інформатор.

За словами очевидця, Олександра, він їхав по трасі в бік Борисполя, коли побачив пошкоджений автомобіль. Чоловік зупинився, щоб якось допомогти водієві. За його словами, з водієм Ford, неможливо було розмовляти, оскільки він був в неадекватному стані і не міг зв'язати і двох слів.

Автомобіль влетів у відбійник, через що сильно постраждала його передня частина. У самій машині знаходився лише один чоловік. На щастя, серйозних ушкоджень водій не отримав.

Поліцію викликав ще один очевидець - чоловік, який проїжджав повз. Але він не став чекати їх приїзду і поїхав. Олександр ж залишився на місці події до прибуття правоохоронців. При ньому чоловік з Ford, Павло, тричі намагався сісти за кермо і сховатися з місця ДТП.

Коли прибули патрульні і швидка, Павло почав вести себе агресивно, через що на нього наділи наручники. Він кричав про те, що він пасажир Ford і за кермом не був. При цьому Олександр запевняв, що коли він зупинився біля місця ДТП, нікого крім Павла ні в машині, ні поруч не було.

Поліцейські запропонували чоловікові з Ford пройти тест на "Драгер" або відвідати лікаря-нарколога. Але він не реагував на слова слідчих, кричачи про свою невинність і вимагаючи зняти наручники.

Пізніше Павло заявив, що їхав з Бортничів і замовив собі послугу "тверезий водій", оскільки сам не ризикнув сідати за кермо. Після того, як сталася ДТП, водій, за словами чоловіка, кудись зник.

За словами очевидців, швидше за все водій, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, їхав на великій швидкості і не впорався з керуванням, після чого влетів в спочатку в правий відбійник, а потім його розвернуло і вдарило об лівий. Подробиці події встановить слідство.

Як повідомляв "Апостроф", раніше на трасі "Київ-Харків" сталася жахлива лобова ДТП.