RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

У Києві біля станції метро з ножем напали на безпритульного: опубліковані фото

У четвер, 10 січня, в Києві біля станції метро "Університет" невідомий з ножем напав на бездомного.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався близько 23:00 на території ботанічного саду імені Олександра Фоміна. Невідомі з ножем напали і побили бездомного чоловіка. Він з травмами, різаними ранами і сильною кровотечею дійшов до до павільйону станції метро "Університет". Потерпілий попросив допомоги, яку йому надали співробітники метрополітену. Черговий на станції поліцейський викликав "швидку" і патрульних.

Чоловіка у стані середньої важкості госпіталізували до лікарні. За словами медиків, його життю нічого не загрожує, але він втратив багато крові.

"Працівники метрополітену повідомили, що чоловік бездомний. Він часто приходив на станцію погрітися, шукав щось в смітниках і просив у людей дрібниця, не виявляв агресії і вів себе спокійно. Крім того, його ніколи не бачили п'яним. Також у нього при собі завжди було посвідчення про інвалідність, іноді він їздив по ньому в метро. Зовні чоловікові близько 40-50 років ", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронцям потерпілий встиг розповісти, що в ботанічному саду на нього раптово напав чоловік, побив і штрикнув ножем в руку. Після чого нападник втік з місця злочину, а поранений чоловік зміг дістатися до станції метро і попросити про допомогу.

"На місці працювали співробітники поліції і медики. Правоохоронці почали пошук зловмисника в ботанічному саду. Що стало причиною нападу поки невідомо. Деталі події з'ясовуються", - пише видання.

Як повідомляв "Апостроф", 9 грудня на депутата Центрально-Міського районного ради, голови Інгулецького районного в Кривому Розі парторганізації ВО "Батьківщина", 34-річного Вадима Мірзояна було скоєно напад.