RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Києві скандал в піцерії закінчився стріляниною: фото і відео

У неділю, 13 січня, В Києві в піцерії Mister Cat відбулися розборки зі стріляниною.

Про це повідомляє Інформатор.

За даними видання, компанія з чотирьох хлопців і дівчат відпочивала в піцерії. Один з них в розпал веселощів почав танцювати лезгинку прямо в закладі.

"Це дуже не сподобалося трьом чоловікам, які в цей момент також були в піцерії. Коли "танцюрист" вийшов покурити, вони підійшли до нього і пред'явили претензії з приводу танцю. Між ними виник словесний конфлікт, який швидко переріс в бійку. Бунтівники кілька разів вдарили хлопця, який танцював лезгинку, по обличчю і вибили йому зуб", - йдеться в повідомленні.

Але на цьому все не закінчилося. На шум прибігли товариші постраждалого, після чого почалася масова бійка. У розпал бійки один з чоловіків дістав травматичний пістолет, спочатку зробив попереджувальний постріл, а потім вистрілив у спину "танцюристу". Після чого той, хто стріляв з товаришами спробували втекти з місця події.

Незабаром правоохоронцям вдалося затримати "стрілка" по гарячих слідах. Він розповів свою версію того, що сталося. За його словами, конфлікт між компаніями і правда був, але стався трохи по-іншому: під час танцю хлопець підійшов до їх компанії і почав ображати відпочивали чоловіків. Ті зробили йому зауваження, що спровокувало бійку. Пістолетом, за його словами, він скористався після того, як танцював хлопець дістав ніж.

В результаті бійки декілька осіб отримали травми, а "танцюрист" - поранення з травматичного пістолета в область спини.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві в ніч на 10 грудня сталась стрілянина, в результаті якої постраждали три людини.