RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У ​Києві сталася масова бійка: фото, відео і дані про постраждалих

У ніч на 15 січня на проспекті Академіка Глушкова, 9а, біля заправки, сталася масова бійка, внаслідок якої постраждало декілька осіб, одного чоловіка госпіталізували з тяжкою травмою голови.

Про це повідомляє "Информатор".

За попередньою інформацією, конфлікт почався між двома компаніями в Портер Пабі, який знаходиться неподалік. Обидві компанії вийшли із закладу, але через деякий час конфлікт знову набрав обертів. Поблизу заправки GLUSCO сталася бійка. Всього в конфлікті брали участь шість чоловіків.

Що стало приводом для початку бійки - невідомо. Однак працівники заправки розповіли, що спочатку в приміщення зайшов чоловік і попросив викликати медиків і поліцію, у нього було закривавлене обличчя. Весь цей час інші чоловіки продовжували битися. Через кілька хвилин на заправку зайшов іще один чоловік із розбитою головою, після чого він втратив свідомість і впав на підлогу.

Активісти "Варти Голосієво", які проїжджали повз, побачили бійку. При цьому чоловік з палицею в руках гнався за іншим. Тікає попросив допомоги і сказав, що як раз спілкується по телефону з поліцейськими. У цей момент інший чоловік почав тікати від активістів. Хлопці спробували наздогнати дебошира, але він не зупинявся. Один з активістів зробив кілька пострілів в повітря, зі стартового пістолета, щоб той зупинився, після цього його вдалося затримати. Через кілька хвилин до місця інциденту вже під'їхали два екіпажі патрульної поліції і одягли наручники на підозрюваних.

Чоловіка, якому стало погано на заправці, госпіталізували в лікарню. За словами лікарів, потерпілий отримав відкриту черепно-мозкову травму. Попередньо, удар завдали запечатаною пляшкою шампанського.

Інші учасники конфлікту також отримали травми, але вони незначні. Крім цього біля заправки в снігу була знайдена палиця зі слідами крові. З таким же предметом співробітники заправки бачили учасників конфлікту під час бійки.

Подробиці інциденту будуть встановлювати правоохоронці. Всіх учасників конфлікту доставили в Голосіївське управління поліції для відбору пояснень. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група.

Як повідомляв "Апостроф", 13 січня в Києві в піцерії Mister Cat відбулися розборки зі стріляниною.