RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Києві п'яна бійка переросла в стрілянину: двоє поранених, фото і відео

У суботу, 26 січня, в Святошинському районі Києва шестеро чоловіків влаштували бійку в шашличній "Золотий шампур", яка знаходиться за адресою вулиця Чорнобильська, 16.

Про це повідомляє "Інформатор".

Повідомлення про подію надійшло на лінії екстрених служб о 22:00. Патрульних викликали працівники охоронної служби "Сіріус". За словами очевидців, в закладі відпочивали дві компанії, які щось "не поділили".

Між чоловіками почалася перепалка, тому керівництво закладу викликало службу охорони. Наряд, який прибув на місце події, намагався вгамувати агресивно налаштованих відвідувачів, а один із зловмисників дістав зброю і почав стріляти.

В результаті двоє співробітників "Сіріуса" отримали поранення: один в ногу, а другий в руку. Чоловіки відмовилися від госпіталізації, але медики надали їм першу допомогу.

На місці працювали патрульні, слідчо-оперативна група і "швидка". Правоохоронці затримали кількох учасників конфлікту, вони були в стані алкогольного сп'яніння. Решта втекли в невідомому напрямку.

Співробітники шашличної коментувати ситуацію відмовилися. Заклад закрили для відвідувачів. Деталі й причини інциденту встановить слідство.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві сталася масова бійка біля АЗС.