RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

У Києві злодій влаштував гонки з поліцією по місту: фото

У суботу, 26 січня, поліцейські затримали серійного грабіжника, за яким влаштували погоню на авто.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Злочинця затримали за адресою вулиця Юності, 25 близько 21:15. Однак перед цим поліцейським довелося наздоганяти його на машині.

"За словами поліцейських, автомобіль підозрюваного за орієнтуванням помітили в районі Дарницької площі. Коли чоловік побачив машину, що наближається спецпідрозділу поліції, він спробував відірватися від неї. Погоня продовжилася по проспекту Юрія Гагаріна і вулиці Братиславській. Зловмисник кілька разів виїжджав на зустрічну смугу і створював аварійні ситуації . Заїхавши на вулицю Юності, чоловік не впорався з керуванням і його автомобіль влетів в бордюр. у цей момент підбігли правоохоронці і затримали зловмисника", - йдеться в соо бщеніі.

Спійманого зловмисника підозрюють в кількох крадіжках особистих речей з припаркованих машин. Чоловік чекав, поки жертва відвернеться і залишить автомобіль відкритим, після чого крав цінності з салону. Він промишляв в торгових центрах Києва, зокрема в районі Березняки.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві чоловік покусав поліцейського, заступаючись за свого товариша, якого затримали за крадіжку.