RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Прирік на загибель: в Києві неадекват влаштував дебош і нацькував пса на копів

У Києві п'яний чоловік влаштував дебош в супермаркеті, а по прибуттю на місце патрульних поліцейських нацькував на них свого бійцівського пса, якого довелося застрелити.

Про це в Facebook повідомив співробітник поліції Євген Зборовський.

"П'яний чоловік вирішив, що зайти в супермаркет з бійцівським псом без намордника і повідка хороша ідея, а коли йому зробили зауваження - поліз в бійку, в ході якої вибили скляні двері, а на додачу віддав своєму собаці команду "фас" і пес атакував опонента , розірвав вухо (6 швів) і руку (8 швів)", - розповів він.

За словами поліцейського, через кілька хвилин на місце прибув екіпаж патрульної поліції і швидка, потерпілого госпіталізували.

"Власник стафа не придумав нічого кращого, ніж залишити собаку і втекти, а коли зрозумів, що патрульні йому не дадуть цього зробити, почав кричати і лізти в бійку", - додав Зборовський.

Він наголосив, що патрульні вмовляли чоловіка надіти нашийник на собаку і прив'язати його, і навіть самі намагалися це зробити на свій страх і ризик, але власник тільки кричав і нагнітав обстановку.

"У якийсь момент стаф подумав, що власникові загрожує небезпека і різко накинувся на патрульного, вдарив в груди і повалив, але на щастя, не вчепився. Патрульному вдалося скинути пса і відкотитися, тварина ще раз кинулася, але на цей раз поліцейський використовував табельну зброю і зробив два постріли для знешкодження", - написав поліцейський.

Після цього патрульні завантажили собаку в авто і доставили пораненого пса в найближчу ветклініку, але за 15 хвилин тварина померла на операційному столі.

Слідчо-оперативна група опитала всіх свідків і вилучила відео з камер магазину і нагрудних камер патрульних, власника стафа затримали і доставили в ізолятор.

"Нам дуже пощастило, що патрульний не постраждав у цій сутичці і захистив оточуючих, дуже шкода тварину, чия доля виявилася в руках такого безвідповідального йолопа, але є надія, що він отримає реальний термін за свої діяння", - підсумував Зборовський.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві неадекват влаштував небезпечну істерику через поломку трамвая.