RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Поліція в Києві випадково зловила жорстокого вбивцю: подробиці, фото і відео

У столиці затримали чоловіка, що пограбував лотомаркет, який виявився давно розшукуваним вбивцею.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Згідно з повідомленням, раніше судимий за особливо тяжкі злочини 39-річний чоловік був затриманий поліцією після скоєння збройного нападу на ігровий клуб, під час якого він викрав 4 тис гривень.

Але під час досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що зловмисник причетний до більш тяжкого злочину, вчиненого двома роками раніше.

Так, в 2016 році чоловік працював сантехніком і приїхав за викликом. Під час розмови з господинею будинку він дізнався, що вона - одна з кращих викладачів іноземної мови в столиці. Тому, коли ж через деякий час йому знову надійшов виклик на цю ж адресу, у чоловіка виник злочинний план, адже він був впевнений, що у репетитора точно буде чим поживитися.

Тільки потрапивши в квартиру, зловмисник почав душити жінку мотузкою. Упевнившись, що вона померла, він зірвав з шиї золотий ланцюжок. Потім почав нишпорити в будинку, знайшов 10 тисяч гривень і втік.

Слідчі повідомили чоловікові про підозру у вчиненні двох злочинів: за частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) і частини 3 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання - до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув'язнення з конфіскацією майна. На даний момент суд обрав зловмиснику міру запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляв "Апостроф", днями Під Черкасами грабіжники жорстоко вбили сестру відомого українського письменника Михайла Слабошпицького.