RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Стало відомо про дивне побиття в Києві догхантера Святогора: фото і реакція соцмережі

На відомого догхантера Олексія Святогора напали і побили в Києві.

Про це повідомляє Вільне слово.

"Інцидент стався неподалік від станції метро "Лук'янівська": невідомі нанесли перший удар важким предметом по голові, після чого, збивши з ніг, продовжували наносити удари по тілу і кінцівкам. В тому числі використовувався твердий тупий предмет, схожий на кастет чи інше знаряддя, внаслідок чого була розсічена шкіра на обличчі і на потилиці", - пише видання.

За словами адвоката, на Святогора напали після того, як поліція довезла його до метро із залу суду, близько 17.00.

Уточнюється, що лікарі годину зашивали рвані рани на голові та діагностували втиснутий перелом лобової кістки. Догхантеру необхідно провести операцію.

У мережі тут же стали коментувати те, що трапилося. Більшість не повірили в істинність події.

"Ну ось і зірвав суд зі своїми подільниками - йому вже потрібна операція", "Це не кетчуп, але і не кров. Виродок", "У нього зіниці однакові ..при ЧМТ, ще й з пробитим чолом, як пишуть в статті, він не зміг би робити селфі і бути таким бодрячком", "Дуже схоже що він грає. Що його так сильно побили. Зараз йому це все з руки так як справа почала просуватися. І цьому красеню до 8 років в'язниці світить. А що б не попасти ... адвокат знає, що треба придумати. Так що стежте за подіями.. А і, так де, його знімки пробитої голови, хоча він і їх може назбирати?)" - пишуть в мережі.

Детальніше про це, читайте в матеріалі "Апострофа": Догхантер Святогор: Мене підтримують 99,9% людей.