RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Затриманий замерз на смерть: під Києвом поліцейські потрапили в серйозний скандал

Під Києвом патрульні висадили з авто затриманого молодика, який неадекватно себе вів і був агресивно налаштований, після чого на ранок місцеві жителі знайшли його труп.

Про це повідомляє Патрульна поліція України на своїй сторінці в Facebook.

Зазначається, що 17 лютого патрульні прибули на виклик і за допомогою спецзасобів затримали молодого чоловіка, який поводився неадекватно і, ймовірно, перебував під дією токсичних або наркотичних речовин.

"Надалі патрульні виявили, що чоловік проживає у місті Вишгороді та прийняли рішення відвезти його до місця проживання. У зв’язку з тим, що чоловік постійно намагався вийти з машини та не бажав їхати додому, патрульні висадили його з машини на під’їзді до міста Вишгорода. На ранок місцеві мешканці знайшли труп. За попереднім оглядом судово-медичного спеціаліста – людина померла від переохолодження", - відзначили в поліції.

За фактом цієї події Державне бюро розслідувань порушило кримінальну справу і оголосило про підозру трьом патрульним поліцейським за перевищення службових обов'язків, які призвели до тяжких наслідків. Їм загрожує від 7 до 9 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що колишній начальник поліції влаштував смертельну ДТП під Луцьком.