RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Під Києвом побили відомого журналіста: подробиці

У селі Чабани Київської області журналіста однієї з радіостанцій і його колегу виштовхали з сільради, завдавши їм тілесних ушкоджень і пошкодивши відеокамеру.

Про це повідомляє головне управління Національної поліції в регіоні.

Відзначається, що о 12:15 в середу, 6 березня, 37-річний киянин повідомив поліції Київської області, що в приміщенні сільської ради Чабанов невідомі побили його і пошкодили відеокамеру.

Патрульні Києво-Святошинського відділу поліції з'ясували, що журналіста однієї з радіостанцій і його колегу виштовхали з Чабанівської сільради - в результаті працівник ЗМІ отримав тілесні ушкодження, а також було пошкоджено його відеоапаратуру.

"Відкрито кримінальне провадження за ст. 171 Кримінального кодексу України (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). Слідчо-оперативна група опитує свідків, з'ясовує всі обставини події", - сказано в повідомленні.

Пізніше прес-секретар Національної поліції Ярослав Тракало повідомив, що мова йде про журналіста проекту Радіо Свобода - програми "Схеми", передає "Українська правда".

"Найближчим часом члени знімальної групи, щодо яких було вчинено правопорушення, отримають запрошення в поліцію для проведення слідчих дій - надання свідчень і впізнання осіб, які перешкоджали проведенню відеозйомки", - зазначив він.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві "соціальні працівниці" жорстоко побили і пограбували пенсіонерку.