RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У центрі Києва п'яний "донжуан" з пістолетом напав на компанію молоді: фото і відео

У п'ятницю, 15 березня, в центрі Києва п'яний чоловік з пневматичною зброєю напав на компанію молоді.

Про це повідомляє видання "Інформатор".

Інцидент стався близько 23:00 біля Бессарабського ринку. Там п'яний чоловік з пістолетом напав на компанію і погрожував пристрелити хлопця.

За словами "жертв" п'яного дебошира, чоловік з пляшкою коньяку, яку він розпивав по дорозі, вийшов із закладу Big mama і почав чіплятися до дівчини з їх компанії. Хлопці зробили йому зауваження, але той почав махати руками, а після дістав з куртки пістолет і намагався приставити його до голови одного з хлопців. Молоді люди вихопили у чоловіка з рук зброю і "заламали" його.

"У цей момент по Бессарабської площі проїжджав наряд патрульної поліції. Правоохоронці помітили бійку і після з'ясування обставин затримали нападника. Хлопці передали пістолет співробітникам поліції, зброя виявилася пневматичною. Порушник повідомив, що її його в цілях безпеки", - йдеться в повідомленні.

Сам чоловік при поліцейських почав доводити, що ні на кого не нападав. Також дебошир заявив, що правоохоронці затримали його без причини. Однак патрульні помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння: невиразна мова і запах з рота. Крім цього, чоловік під час спілкування з поліцією кричав, що вдома на нього чекають дружина і 6-місячна дочка, тому його повинні відпустити. Також він сказав і компанії: "Вас треба в АТО, таким виродкам там і місце".

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Чи понесе чоловік відповідальність за напад, на даний момент невідомо. Але відзначають, що дозвіл на даний вид зброї не потрібен.

Відео 18+

Як повідомляв "Апостроф", в Солом'янському районі Києва затримали чотирьох зловмисників, які увірвалися в чуже житло, побили господаря, після чого заволоділи його майном і автомобілем.